1.09.2021

Deniz Yolu Taşımacılığı İle Taşınan Yükler Nelerdir?

Söz konusu yük taşımacılığı olduğunda kara yolu, demir yolu, deniz yolu ve hava yolu gibi farklı alternatiflerle taşımacılık yapma imkanı olmaktadır. Bu taşımacılık yöntemleri arasından seçim yapılırken gidilecek mesafeye ve fiyata dikkat edilmektedir. Eğer uluslararası bir ticaret yapılıyorsa bu seçenekler arasından en doğru tercih deniz yolu taşımacılığı olacaktır. Deniz yolu taşımacılığı sayesinde hem birçok yükü kolaylıkla taşıyabilirsiniz hem de taşımacılık işlerinizi uygun fiyatlara yapabilirsiniz. Deniz yolu taşımacılığı sayesinde tüm konteyner tipleri ile dünyanın her yerindeki limanlara uygun fiyatlarda yükünüzü taşıyabilirsiniz. Bu sayede hem taşıma masrafından kar edebilirsiniz hem de taşıdığınız yükten daha çok para kazanabilirsiniz.

Deniz yolu ile limanı olan her ülkeye rahatlıkla taşıma yapabilme imkanına sahipsiniz. Limanı olmayan ülkeler için ise o ülkeye yakın ve limanı olan bir ülke üzerinden taşımacılığınızı yapabilirsiniz. Ülkemizin üç tarafı denizlerle kaplı iken limanı olan ülkelere kara yolu, demir yolu veya hava yolu ile taşımacılık yapmanız daha fazla masrafa sebep olacaktır. Ayrıca bu yöntemlerle ağır yükler taşınamazken deniz yolu ile ağır yüklerin taşınmasında da herhangi bir sorun yaşamaz ve rahatlıkla yüklerinizi taşıyabilirsiniz.

 

Deniz Yolu Taşımacılığı İçin En Uygun Firma Batı Group

Deniz yolu ile taşımacılık sizlere hem fiyat konusunda hem de yükün ağırlığı konusunda birçok avantaj sağlasa bile kimi firmalar güvenilir ve sağlam olmayan konteynerleri ile taşımacılık yapmaktadır. Bu durumda ise yükler, taşımacılık esnasında zarar görmektedir. Böyle durumlarla karşılaşmamak için deniz yolu ile yüklerinizi taşımaya karar verdiğinizde güvenilir bir firmaya ihtiyacınız olacaktır.

Güvenilir firma ihtiyacınızı ise Batı Group karşılayabilir ve herhangi bir mağduriyet yaşamadan yükünüzü taşıyabilirsiniz. Batı Group sayesinde deniz yolu ile taşıyacağınız yükler güvenli bir şekilde paketlenerek gemiye yüklenmektedir. Ayrıca yükünüz gemiyle birlikte taşınırken kolaylıkta takip edilecek, raporlar oluşturulacak ve raporlar sonucunda oluşturulan belgeler size online olarak iletilecektir. Bu sayede yükünüzü bizlere emanet ettikten sonra taşıma sırasındaki tüm ayrıntılara kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Batı Group ile sizlere sağlanan tüm bu avantajlardan yararlanabilir ve yükünüzü istediğiniz yere taşıtabilirsiniz.