27.08.2015

Shell’İn Antalya-Kundu İstasyonu Şampİyon Oldu





Shell&Turcas'ın Antalya-Kundu istasyonu "Smiling Stars" etkinliğinde "Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonluğu"nu kazandı

Antalya-Kundu Shell istasyonu, 65 ülkeden 16 bin 700 Shell istasyonunun yarıştığı "Farkı Yaratan İnsandır Programı"nda, 2014 yılı Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyonu oldu. Shell & Turcas'ın 2007 yılından bu yana katıldığı yarışmada Türkiye, altı yıldır üst üste şampiyonluklar elde ediyor. Türkiye çapındaki bin 55 Shell istasyonunun tamamında her gün 550 bini aşkın müşteriye mükemmel müşteri deneyimi yaşatma hedefiyle hizmet verdiklerini vurgulayan Shell & Turcas CEO'su Felix Faber, "Avrupa ve Güney Afrika birincisinin Türkiye'deki Shell istasyonları arasından seçilmesi, uluslararası seviyedeki hizmet kalitemizin bir göstergesi ve bu açıdan gurur verici" dedi.






Dünyanın dört bir yanındaki Shell markasına gönül vermiş çalışanların ve iş ortaklarının buluştuğu “Farkı Yaratan İnsandır” etkinliği, Shell’in en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor. Hizmet kalitesine odaklanan küresel ölçekli bu programda Türkiye, altı yıldır üst üste şampiyonluklar elde ediyor.

Shell & Turcas CEO’su Felix Faber, Türkiye çapındaki 1.055 Shell istasyonunun tamamında her gün 550.000'i aşkın müşteriye mükemmel müşteri deneyimi yaşatma hedefiyle hizmet verdiklerini vurgulayarak, “Avrupa ve Güney Afrika birincisinin Türkiye’deki Shell istasyonları arasından seçilmesi, uluslararası seviyedeki hizmet kalitemizin bir göstergesi ve bu açıdan gurur verici. Türkiye’ye bu gururu yaşatan Antalya-Kundu istasyonunun sahiplerini ve istasyon ekibini üstün başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Şampiyonluk ödülünü Türkiye’ye getiren Antalya – Kundu Shell istasyonunun sahibi Zafer Kepez ise düşüncelerini şöyle ifade etti: “Yaklaşık üç yıl önce katıldığımız Shell & Turcas, hizmet kalitemizi geliştirmemizi ve müşteri potansiyelimizi artırmamızı sağlayan katkılarıyla bizi hep destekledi. Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi’nin en iyi akaryakıt istasyonu seçilmemizi Shell’in müşteri memnuniyetine odaklanan hizmet anlayışına, yenilikçi ürünlerine ve standartlarımızı hep yukarıya taşımamıza yardımcı olan eğitim programlarına borçluyuz. Hiç şüphesiz bu şampiyonlukta en büyük pay istasyon çalışanlarımıza ait. Onlar Shell’in ürün ve hizmetlerini içselleştirdiler ve müşterilerimize başarıyla sundular. Hepsine teşekkür ediyorum.”

 

Öte yandan Shell & Turcas’ın 20 Ekim-31 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye’de düzenlediği “Misafir Gibi Davranış” yarışmasının şampiyonu Vize Shell istasyonunun ön saha çalışanı Gürcan Güner, oy çoğunluğu ile Avrupa ve Güney Afrika'nın en iyi ön saha çalışanı seçilerek, “2014 Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Şampiyon Ön Saha Çalışanı” ünvanını Türkiye’ye getirdi.